Klijenti

Tvrtka je osnovana 2003. godine u Sacramentu, Kaliforniji, te je nedugo zatim oformljena u Kralj Studios Inc. u Stateline, Nevadi. Već tu je započela naša suradnja sa mnogim značajnim klijentima.

Canepa, by Bruce Canepa, trgovac egzotičnim automobilima i bivši profesionalni vozač utrka; gdje je Krešimilj Kent Kralj, tj. Kralj Studios, projektirao i izveo namještaj, staklene vitrine i izložbene police postavljene i savršeno ukomponirane u Canepa izložbenom prostoru.

Rimokatolička biskupija u Fresnu, Kaliforniji; nadbiskup John T. Steinbock, monsinjor Coehlo-Harguindeguy, fra Don Avila i mnogi drugi za koje je Kralj Studios s Krešimirom Kentom Kraljom na poziciji majstora i dizajnera izveo brojne projekte, od restauracija do izrade visokokvalitetnih vitraja prema zadanim naputcima i specifikacijama od klijenata te Ministarstva za kulturu i zaštitu spomenika.

Jedan od najvećih projekata koje smo odradili bili su prozori Katedrale Sv. Pavla u Fresnu, gdje bi većina umjetnika podijelila prozore u zasebne panele, mi smo bili u mogućnosti napraviti svaki prozor u jednom zasebnom komadu što je rezultiralo nenarušavanju uzorka stakla. Ovi prozori su među najvećim prozorima napravljenim od jednog panela u svijetu.

Ostatak naših klijenata čine Stari grad Đurđevac pod nadzorom Odjela za zaštitu spomenika kulture grada Bjelovara i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Obitelj Hopper, Concept trailers, Povijesni odjel grada Sacramenta, Stanford University, Mayo Clinic, Mt Sainai Med Center, Skydive Tahoe, UC Davis, obitelj Rudan, Propeller Film, Kec 99 Racing School, Karbon Kemija, Presečki d.o.o., Muzej grada Zagreba i mnogi drugi.