Suradnje i franšize

Tražimo prodajne agente (komercijaliste)

Tražimo prodajne agente koji bi nudili naše usluge na lokalnoj razini. Nudimo fleksibilne sate i plaće te kompetativne bonuse na temelju postotka od prodaje. Upoznajte naše proizvode i usluge koje pružamo u PDF-u lijevo. Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontakt

ACS sistemi (predstavnik)

Tražimo predstavnike po regijama za mobilno pjeskarenje i čišćenje bez konkurencije. Naš vrh linije ACS sustav u potpunosti je mobilan i ekološki prihvatljiv, savršen za upotrebu u zatvorenom i vanjskom prostoru. Ovaj zatvoreni sustav ne stvara prašinu i relativno je tih. Za više informacija o samom ACS sustavu kliknite vezu s lijeve strane. Kontaktirajte nas za detalje o tome kako se pridružiti našem timu.

Kontakt

ACS sistemi (operator)

Tražimo zaposlenike po regijama za pogrebnu industriju i mobilno pjeskarenje prema regijama. (Dekoracija nadgrobnih spomenika na terenu)
Kliknite vezu s lijeve strane da biste vidjeli što nudimo i kontaktirajte nas u nastavku za više informacija.

Kontakt

Pjeskarenje fotografija pokojnika

Tražimo djelatnike po regijama za pogrebnu industriju i mobilno pjeskarenje po regijama.

Kontakt

Tražimo tvrtke zastupnike

Tražimo zastupnike naših proizvoda i usluga za teritorije Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije.
Nudimo ekskluzivnu suradnju, obuku i start pakete za liniju foto osjetljivih filmova i strojeva. Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontakt

Start set za pjeskarenje

Nudimo start pakete za izradu šablona za visoko definicijsko pjeskarenje. Naši paketi uključuju sve što je potrebno za početak. Kliknite dokument s lijeve strane za više detalja i kontaktirajte nas u nastavku.

Kontakt

Tražimo kreativne pojedince

Tražimo pojedince za prodaju IkonArt sistema za izradu šablona za bojanje. Naš sistem je bez konkurencije te ima veliki broj primjena, nikako ne možete ostati bez zainteresiranih klijenata. Nudimo fleksibilno radno vrijeme i kompetativne provizije, pogledajte promotivni video i kontaktirajte nas za više informacija.

Kontakt